Uw AFAS Partner

Gecertificeerd Dienstverlenende AFAS Partner

Een wijs besluit

Uw AFAS Software is ónze Zorg

Vraag informatie op voor -

Please fill the required field.

Visie zonder actie is dagdromen, actie zonder visie een nachtmerrie

• AFAS Consultancy

Onze consultants kunnen u adviseren en ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van AFAS Software. Daarbij streven wij ernaar dat de organisatie snel zelfstandig en zo efficient mogelijk leert werken met de nieuwe mogelijkheden die AFAS heeft te bieden.

• Payroll Services

Athena heeft niet alleen AFAS experts in huis, maar ook gekwalificeerd (BKL, PDL, VPS) personeel waar je de salarisadministratie aan kunt toevertrouwen.

 

• AFAS Functioneel Beheer

Functioneel Beheer is bij Athena méér dan alleen het beheren van de applicatie of het oplossen van gebruikersvragen. Wij zorgen namelijk voor informatie overdracht en borging binnen uw organisatie, zodat er sprake is van ontwikkeling van de interne gebruiker. 

• AFAS Support

Support "op afstand" wordt bij Athena een stuk persoonlijker doordat u maar één aanspreekpunt heeft en de wijze waarop dit contact plaatsvindt, regelt u zelf in.

Onze Methode

Visie zonder actie is dagdromen, actie zonder visie een nachtmerrie
Analyse en planning
In deze fase gaan we samen met de opdrachtgever onderzoek doen naar de haalbaarheid van het project, doen we een voorstel welke interne afdeling(en) en medewerkers bij het project betrokken moeten zijn en stellen we een realistische planning op.
In deze planning wordt uiteraard rekening gehouden met de beschikbare middelen, zowel financieel als de tijdelijk belasting voor de organisatie. Athena onderscheidt zich hier met name door de open houding en transparante werkwijze.

Wat klanten over ons zeggen

Willem Strijbosch is een gedreven professional. Willem kan onze vraagstukken uitstekend vertalen naar de oplossing en biedt ons ook goede ondersteuning bij de concrete invulling in Afas. Naast de technische kennis is er sprake van een correcte en heldere communicatie en kan er indien nodig snel geschakeld worden. Kortom de samenwerking is prettig, wij ervaren Willem als deskundig, professioneel en resultaatgericht.

"Als je processen wilt optimaliseren of automatiseren, heb je aan Hans Benschop een goede ! Oplossingen die worden aangedragen zijn eenvoudig te realiseren, waardoor resultaat direct zichtbaar is. 

Hij heeft ons met name geholpen met verbetering van diverse HRM processen, waaronder het Werving en Selectieproces, onderbouwd met bruikbare managementrapportage"

"Met Stephan Pals hebben wij een AFAS Expert in huis gehaald om de implementatie financieel te implementeren en te converteren.

Na de succesvolle live gang is hij een vaste waarde binnen WVS voor de nazorg, begeleiding en ondersteunen van de gebruikersorganisatie en doorvoeren van verdere optimalisaties"

Vacatures

Image

Afspraak maken ? Wij zijn bereikbaar op :

Bel ons via

033 7601 751

Bezoekadres

Poststraat 9D
3881BM  Putten