Onze Dienstverlening

De Uil is hét symbool van Kennis, Wijsheid en Scherpzinnigheid

AFAS Consultancy

• Advies en Ondersteuning

Onze consultants kunnen u adviseren en ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van AFAS Software, incl. alle betrokken procedures en processen. Daarbij streven wij ernaar dat de organisatie snel zelfstandig en zo efficiënt mogelijk leert werken met de nieuwe mogelijkheden die AFAS heeft te bieden.

• AFAS ERP

Heeft u vragen of wensen met betrekking tot artikelbeheer, inrichting van kostprijs tarieven of bijvoorbeeld een self-billing proces? Met experts en specialisten op het gebied van AFAS ERP kunnen wij al uw vragen en wensen beantwoorden en advies op maat geven.

• AFAS HRM & Payroll

Een medewerker die altijd kan zien wat de status is van zijn contractverlenging, of een manager die  inzicht heeft in het huidige bezetting binnen zijn team. Dit zijn voorbeelden van wat u als organisatie graag wilt faciliteren aan uw medewerkers en de consultants van Athena helpen u daar graag bij om dat te realiseren. Met de juiste certificeringen en praktijkervaring zijn wij in staat om uw HRM- en Payrollprocessen te vertalen naar oplossing binnen AFAS.

• AFAS Insite & Outsite

Een overzichtelijk klantenportaal, duidelijk intranet of een opgeruimd en effectieve ESS of MSS pagina. In- & OutSite van AFAS is essentieel om uw klant of eindgebruikers te sturen en uw doelen te realiseren. Wij helpen u niet alleen met het vertalen van die requirements, maar zorgen er ook nog voor dat het er goed uit komt te zien!
Image

AFAS functioneel beheer

Functioneel Beheer is bij Athena méér dan alleen het beheren van de applicatie of het oplossen van gebruikersvragen. Wij zorgen namelijk voor informatie overdracht en borging binnen uw organisatie, zodat er sprake is van ontwikkeling van de interne gebruiker.
Image

Gebruikersbeheer

Weten wat er speelt in de organisatie en borgen dat op een efficiënte en effectieve wijze incidenten en vragen worden beantwoord. Athena heeft beheerders die gecertificeerd zijn conform BISL en ITIL, maar luisteren naar je business blijft in onze ogen nog steeds de belangrijkste basis.

Functionaliteitenbeheer

Uw Athena beheerder stelt de functionele specificaties (requirements) op waaraan de informatiesystemen (AFAS) moet voldoen. Als er wijzigingen zijn aangebracht laat hij een acceptatietest opstellen en uitvoeren. Hiermee wordt getoetst of de wijzigingen acceptabel zijn. Vervolgens zorgt uw beheerder voor een gecontroleerde uitrol in de productieomgeving.

Wijzigingenbeheer

Binnen organisaties kan, door wensen van gebruikers of door wetswijzigingen, een nieuwe behoefte aan informatie ontstaan. Samen zorgen wij voor de inventarisatie, prioritering en geconctroleerde uitrol van wijzigingen in uw informatiesysteem AFAS.

ATHENA Payroll Service

Athena heeft niet alleen AFAS experts in huis, maar ook gekwalificeerd (BKL, PDL, VPS) personeel waar je de salarisadministratie aan kunt toevertrouwen.

Dankzij die ijzersterke combinatie van specialisten zijn wij in staat om diverse CAO’s te ondersteunen en ook maatwerkregelingen te implementeren.

Wij zorgen er niet alleen voor dat de basiskennis bij onze medewerkers op een uitstekend niveau is, maar dat er ook jaarlijks geïnvesteerd wordt in verdere ontwikkeling en continuïteit van die kennis.

Zo moeten onze AFAS Experts zich jaarlijks certificeren en volgen de salarisadministrateurs seminars en workshops om bij te blijven met de continu veranderende wet en regelgeving.

Geen bijzondere pakketten of abonnementen, maar altijd volledige ontzorging! Dat is de hoge standaard bij Athena Payroll Services.

Denkt u hierbij aan :

 • Invoer en controle personele mutaties
 • Proforma berekeningen
 • Voorbereiding periodeverwerking
 • Uitvoering periodeverwerking
 • Aanlevering output
  • Loonaangifte
  • Betaalbestanden
  • Loonstroken
  • Opdrachtformulier
  • Loonjournaalpost
 • Aanleveringen voor instanties/derden
 • Quickscan van je salarisomgeving voor de opstart
 • Verwerking op afstand of bij u op locatie
Image
Image

Athena Support

• Algemeen

Ook voor ondersteuning op afstand kunt u terecht bij Athena en ook daarin zetten wij uiteraard de klant centraal. Geen afstandelijkheid, maar een zeer persoonlijke benadering wat met name tot uitdrukking komt in uw persoonlijke consultant. Op de achtergrond staat een team van AFAS specialisten voor u klaar, maar toch heeft u maar één aanspreekpunt.

• Voor wie

Onze Support organisatie kunt u o.a. inzetten voor :

- ontwikkeling en inrichtingsvraagstukken m.b.t. AFAS Software
- extra kennis m.b.t. gebruik en functioneren van AFAS Software
- alle mogelijke aan AFAS gerelateerde werkzaamheden welke wij op afstand voor u kunnen realiseren

• Communicatie

Naast uw persoonlijke consultant kunt u bovendien zelf aangeven hóe u onze Support organisatie wilt benaderen. Vindt u het prettig om altijd telefonisch contact te hebben ? Dan regelen wij dat voor u. Uiteraard kunt u aanvragen ook altijd indienen via een speciaal voor u aangemaakt emailadres of via onze website.

• Flexibel

Bovendien kunt u 50% van uw contracturen omzetten naar een periodieke inzet van onze consultant bij u op locatie, tegen dezelfde voorwaarden ! En zijn uw contracturen deze maand niet verbruikt ? Geen probleem, dan uren kunnen gewoon de volgende maand worden ingezet.